Familieuitje of iets speciaals te vieren met familie of vrienden?

Bijzonder vervoer voor een feestelijke aangelegenheid

Zoek jij speciaal vervoer met paarden voor een jarige, huwelijksverjaardagen, een huwelijksaanzoek of wil je een romantische rit in een van onze prachtige rijtuigen? Dat is allemaal mogelijk. Kom een kijkje nemen in ons koetshuis waar alle koetsen uitgestald staan. Wij hebben voor elke gelegenheid passend vervoer.

Rondrit in een koets

Een rondrit in een van onze rijtuigen met je partner, gezin, familie of vrienden is een hele belevenis. Rijdend langs boerderijen, door pittoreske dorpen of een citytour met paarden in bijvoorbeeld het stadscentrum van Delft is volop genieten. Je voelt je speciaal al rijdend in een prachtige omgeving. Wij zorgen voor passend vervoer voor elk bijzonder uitje en stemmen het af op uw wensen en ideeën.

Het gekletter van de paardenhoeven en het geluid van de rollende koetswielen maken de belevenis compleet. Weer of geen weer. Maak je daar vooral geen zorgen over. Onze koetsen hebben een overkapping. Je bent beschermd tegen weer en wind. Het is comfortabel zitten en wollen dekens liggen altijd klaar.

BEKIJK ALLE KOETSEN VOOR SPECIALE RONDRITTEN

Rondrit met Jan Plezier voor gezelschappen

Wil je met je familie of vrienden vervoer voor een bijzonder uitje? Of heb je een feestje te vieren? Wij verzorgen rondritten met een Jan Plezier voor gezelschappen van 10 tot 28 personen. Van een uurtje tot een hele dag. Een leuk idee voor een familiereünie, bruiloft, dagje uit en verjaardagen.

Wilt u een volledig arrangement, inclusief horeca of feestlocatie, dan kunnen wij dat uiteraard voor u organiseren.

Een leuk en origineel idee is het om je familie en vrienden op te laten halen door onze Jan Pleziers en een rondrit met paard en koets te maken daar waar je maar wilt. Onderweg maken we een sherrystop of houden we een picknick. Vervolgens zetten we het gezelschap na de tour met de paarden en rijtuigen af bij een eventuele feestlocatie of eetgelegenheid.

MEER INFORMATIE OVER JAN PLEZIER

Themarondrit in de Postkoets

De Stage-Road Coach is werkelijk het pronkstuk van onze verzameling en zorgt voor een wel heel speciaal vervoer. Hij kan gebruikt worden voor bijzondere en feestelijke gelegenheden. Denk aan bedrijfsuitje, familiefeestje, jubilaris etc.

De postkoets is ook bij uitstek geschikt voor een Western thema feestje. Zet 1 van onze cowboyhoeden op en je waant je in een spannende westernfilm al rijdend door bv de prachtige landerijen in het mooie Midden Delfland. Hoe leuk is het om samen met je familie of vrienden bovenop deze hoge postkoets te zitten en een mooie rit te maken. Achterin de koets zit een ingebouwde minibar, dus met een sherrystop/picknick onderweg wordt de rit nog interessanter.

Meer informatie over de Stage-Road Coach

 

Verrassingsrit voor jarige of huwelijksjarigen

Verras een jarige of huwelijksjarigen met een koetsrit door ze thuis op te laten halen door een van onze schitterende rijtuigen met paarden en ze na een korte of lange rondrit door de landerijen van de gemeente Midden Delfland ze vervolgens af te laten zetten bij een eventuele feest locatie.

Kinderfeestjes en examenfeestjes

Op zoek naar leuk vervoer voor kinderfeestjes? Of hoe zou je het vinden als je vervoerd zou worden in een koets met paarden samen met je klasgenoten naar het eindfeest van groep 8? Of wil je bijvoorbeeld een spectaculaire entree maken op je examenfeest met je medestudenten?

Wij stemmen het vervoer met de paarden af op jouw wensen en ideeën en zorgen ervoor de sfeer er al goed in zit voordat je op het feest aankomt.

BEKIJK ALLE KOETSEN VOOR SPECIALE RONDRITTEN